Pedia Colin Gocce *30 ML

Pedia Colin Gocce *30 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Shtesë ushqimore e vitaminave B me ekstrakte Kopër, Kamomil dhe Balsam Limoni.

30 ml

PediaColin pika është një shtesë ushqimore e Vitaminave B, ekstrakte të Kopër, Kamomil dhe Melissa, e dobishme për të plotësuar nevojën e organizmit me keto lendë.

  • Ekstraktet natyrore të përfshira në pikat e PediaColin janë të dobishme për lëvizshmërinë e rregullt gastrointestinale dhe për eliminimin e gazrave.

Rekomandohet të merrni 20 pika (të barabarta me 1.05 ml) 1 deri 3 herë në ditë.

Shiko edhe