PediaColin Gocce * 30 ML

PediaColin Gocce * 30 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për imunitetin e fëmijëve nga mosha 3 vjeçare.

30 ml

PediaColin Gocce është një suplement ushqimor i dobishëm për të plotësuar nevojën e shtuar ose mungesat e marrjes së këtyre lëndëve ushqyese, me qëllim forcimin e imunitetit.

Përmban:

  • Vitamina B Kompleks;
  • Kopër;
  • Ekstrakt Kamomili;
  • Balsam Limoni.

Ekstraktet natyrale të përfshira në pikat PediaColin janë të dobishme për lëvizshmërinë e rregullt gastrointestinale dhe për eliminimin e gazrave.

Dozimi:

Rekomandohet të merren 20 pika (të barabarta me 1,05 ml) nga 1 deri në 3 herë në ditë. 

Tundeni para përdorimit.

Shiko edhe