PEGinpol Macrogol * 20

PEGinpol Macrogol * 20

Lekë 2,200.00
Title:  
Pluhur për suspension oral, për trajtimin e konstipacionit.

20 bustina

PEGinpol Macrogol është një produkt, veprimi laksativ i të cilit rregullon lëvizshmërinë e zorrëve, përmes një mekanizmi osmotik (tërheq ujë në zorrë).

  • PEGinpol indikohet në kapsllëk kronik dhe në rastet e crregullimeve intestinale.
  • Në fakt, falë afinitetit të tij me ujin PEGinpol sjell zbutjen e jashtëqitjes, duke lehtësuar evakuimin pa shkaktuar kushte urgjente.
  • Gjithashtu nuk absorbohet, nuk fermentohet në zorrë dhe nuk irriton mukozën, kështu që nuk shkakton ngërçe ose dhimbje barku. 
  • Ai eliminohet në feces në një formë të pa modifikuar.


Veprimi i tij nuk reduktohet me kohën.


Dozimi:
  • Nga 6 muaj deri në 2 vjeç (deri në 12 kg): 1-2 bustina në ditë
  • Nga 2 deri në 11 vjeç (nga 12 kg në 20 kg): 2-4 bustina në ditë
  • Mbi 11 vjeç (ose peshon më shumë se 20 kg): 2-6 bustina në ditë.
Tretni një bustinë (5 g) në rreth gjysmë gote me ujë.

Mund të ndani dozën ditore në disa administrime.

Doza mund të rritet ose ulet në varësi të përgjigjes individuale ndaj trajtimit. Në çdo rast, këshillohet që të konsultoheni me mjekun për dozën më të saktë.
Përdorni produktin tek fëmijët vetëm pas këshillës mjekësore.
Normalisht doza maksimale e nevojshme nuk i kalon 6 bustina në ditë.

Shiko edhe