PEGinpol Macrogol 3350 * 10 G

PEGinpol Macrogol 3350 * 10 G

Lekë 2,200.00
Title:  
Pluhur për pezulli orale , për trajtimin e konstipacionit tek fëmijët.

10 g

PEGinpol Macrogol 3350 është një produkt, veprimi laksativ i të cilit rregullon lëvizshmërinë e zorrëve, përmes një mekanizmi osmotik (tërheq ujë në zorrë).

  • PEGinpol indikohet në kapsllëk kronik dhe në rastet e çrregullimeve intestinale.
  • Në fakt, falë afinitetit të tij me ujin PEGinpol sjell zbutjen e jashtëqitjes, duke lehtësuar evakuimin pa shkaktuar kushte urgjente. 
  • Gjithashtu nuk absorbohet, nuk fermentohet në zorrë dhe nuk irriton mukozën, kështu që nuk shkakton ngërçe ose dhimbje barku. 
  • Ai eliminohet në feces në një formë të pa modifikuar.


Veprimi i tij nuk reduktohet me kohën.

Dozimi

  • Nga 6 muaj deri në 2 vjeç (deri në 12 kg): 0.8 g / kg peshë trupore në ditë
  • Nga 2 deri në 11 vjeç (nga 12 kg në 20 kg): 1 g / kg peshë trupore në ditë
  • Mbi 11 vjeç (+20 kg): 10-30g në ditë.

Shiko edhe