Pharmasept Baby Natural Oil * 100 ML

Pharmasept Baby Natural Oil * 100 ML

Lekë 1,130.00
Title:  
Vaj për hidratimin e trupit të bebeve.

100ml

Pharmasept Baby Natural Oil, ideal për përdorim që në ditën e parë, në të gjithë trupin dhe fytyrën e foshnjës. 

Përbërje e pasur me përbërës bimorë dhe vitamina A, C dhe E.

  • Vaji i Shafranit dhe Vaji i Sojës në kombinim me acidet yndyrore të vlefshme Omega-3, Omega-6, ofrojnë një efekt të butë hidratues për lëkurën duke ndihmuar në reduktimin e humbjes transdermale të lagështisë. 
  • Në të njëjtën kohë, vitaminat A, C & E ofrojnë një veprim të butë, mbrojtës dhe përmirësojnë hidratimin e lëkurës së ndjeshme.
  • Vaji Kalendula, Kamomili dhe Vizavololi, ofrojnë një efekt qetësues ndaj acarimit të mundshëm të lëkurës së ndjeshme të foshnjës.

Me disa pika vaj, masazhoni butësisht trupin e bebes pas dushit.

Shiko edhe