Pico C * 15 ML

Pico C * 15 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmijë me bazë Vitaminën C.

15 ml

Pico C është një suplement ushqimor i Vitaminës C, i dobishëm në rastet e mungesës së ushqimit ose në nevojën e shtuar të trupit.

Efektet e Vitaminës C në organizëm:

  • Rritja e sistemit imunitar;
  • Kundër gripit dhe të ftohtit;
  • Antioksidant;
  • Zvogëlon toksicitetin.

Udhëzime: 18 pika në ditë ose sipas rekomandimit të mjekut.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe