Pico D3 * 15 ML

Pico D3 * 15 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmijë me bazë vitaminën D3,

15 ml

Pico D3 është një suplement ushqimor i formuluar posaçërisht për fëmijët dhe i rekomanduar për të ndihmuar në ruajtjen e niveleve optimale të Vitaminave D, A, E dhe acideve yndyrore Omega-3 DHA.

  • Vitamina A – Kontribuon në metabolizmin normal të hekurit dhe mirëqënien e lëkurës, shikimit dhe funksionit imunitar normal.
  • Vitamina D – Kontribuon në përthithjen/shfrytëzimin normal të Kalciumit dhe mirvqënien e kockave dhe funksionit normal të muskujve.
  • DHA kontribuon në zhvillimin normal të sistemit nervor.

  • Udhëzimet: 0,5 ml (të barabarta 12 pika) dy herë në ditë.

    Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.


    Shiko edhe