Pingo Ultra Soft Wipes * 80

Pingo Ultra Soft Wipes * 80

Lekë 400.00
Title:  
Letra të lagura, për pastrimin e lëkurës delikate të fëmijëve.

80 copë

Pingo Ultra Soft Wipes përmban 80 letra të lagura me përmasa 20*20 cm. Këto letra pastrojnë në mënyrë delikate dhe duke ruajtur ph fiziologjik të lëkurës së bebeve.

Në sajë të përbërjes me ekstrakt Aloe Vera Barbadensis dhe ekstrakt Kamomili krahas pastrimit, japin një efekt qetësues në lëkurë.

Pa paraben. Pa PEG. Pa parfum.

Testuar dermatologjikisht.

Përdoren për pastrimin delikat të lëkurës së bebeve dhe fëmijëve.

Shiko edhe