Pingo Ultrasoft Nappies 1 Newborn (2-5kg) * 27

Pingo Ultrasoft Nappies 1 Newborn (2-5kg) * 27

Lekë 950.00
Title:  
Pelena ekologjike për bebe.

27 copë

Pingo Ultrasoft Nappies 1 Newborn (2-5kg) janë pelena ekologjike për bebe me peshë nga 2-5 kg.

  • Përbërja e tyre me Fibra Celuloze, Pa Klor dhe të certifikuara nga FSC (Forest Stewardship Council), nuk e irriton lëkurën e bebes.
  • Janë pelena të buta, të holla dhe nuk shkaktojnë parehati tek fëmija edhe gjatë lëvizjes.
  • Përshtaten sipas masës dhe i japin ndjesi rehatie dhe lirie fëmijës.

Pa paraben.

Pa parfum.

Pa ngjyrues artificial.


-

Shiko edhe