Pingo Ultrasoft Nappies 2 Mini (3-6kg) * 42

Lekë 1,500.00
Title:  
Pelena ekologjike për bebe.

42 copë

Pingo Ultrasoft Nappies 2 Mini (3-6kg) janë pelena ekologjike për bebe me peshë nga 3-6 kg.

  • Përbërja e tyre me Fibra Celuloze, Pa Klor dhe të certifikuara nga FSC (Forest Stewardship Council), nuk e irriton lëkurën e bebes.
  • Janë pelena të buta, të holla dhe nuk shkaktojnë parehati tek fëmija edhe gjatë lëvizjes.
  • Përshtaten sipas masës dhe i japin ndjesi rehatie dhe lirie fëmijës.

Pa paraben.

Pa parfum.

Pa ngjyrues artificial.


-

Shiko edhe