Pingo Ultrasoft Nappies Maxi 4 (7-12kg) * 40 Copë

Pingo Ultrasoft Nappies Maxi 4 (7-12kg) * 40 Copë

Lekë 1,760.00
Title:  
Pelena ekologjike për bebe.

40 copë

Pingo Ultrasoft Nappies Maxi 4 (7-12kg) janë pelena ekologjike për bebe me peshë nga 7-12 kg.

  • Përbërja e tyre me Fibra Celuloze, Pa Klor dhe të certifikuara nga FSC (Forest Stewardship Council), nuk e irriton lëkurën e bebes.
  • Janë pelena të buta, të holla dhe nuk shkaktojnë parehati tek fëmija, edhe gjatë lëvizjes.
  • Përshtaten sipas masës dhe i japin ndjesi rehatie dhe lirie fëmijës.

Pa paraben.

Pa parfum.

Pa ngjyrues artificial.

-

Shiko edhe