Pingo Ultrasoft Nappies 6 XL (15-30kg) * 32 Copë

Pingo Ultrasoft Nappies 6 XL (15-30kg) * 32 Copë

Lekë 1,650.00
Title:  
Pelena ekologjike për fëmijë.

32 copë

Pingo Ultrasoft Nappies 6 XL (15-30kg) janë pelena ekologjike për fëmijë me peshë nga 15-30 kg.

  • Përbërja e tyre me Fibra Celuloze, Pa Klor dhe të certifikuara nga FSC (Forest Stewardship Council), nuk e irriton lëkurën e bebes.
  • Janë pelena të buta, të holla dhe nuk shkaktojnë parehati tek fëmija edhe gjatë lëvizjes.
  • Përshtaten sipas masës dhe i japin ndjesi rehatie dhe lirie fëmijës.

Pa paraben.

Pa parfum.

Pa ngjyrues artificial.


-

Shiko edhe