Plasmon Banana & Yogurt Jar 6 Months + * 3

Plasmon Banana & Yogurt Jar 6 Months + * 3

Lekë 450.00
Title:  
Kos me banane për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

3 copë

Plasmon Banana & Yogurt Jar 6 Months +, ky snack i lehtë dhe i shijshëm kombinon shijen e ëmbël të Bananeve me Kosin, duke krijuar një konsistencë unike kremoze.

E përshtatshme për fëmijë nga mosha 6 muajsh.

Përbën një burim të mirë të Kalçiumit si edhe Vitaminave, pa konservues siç përcaktohet me ligj.

  • Shije unike.
  • Një kos i ëmbël i kombinuar me frutat më të pjekura.
  • Ushqyese ... natyrisht!
  • Burimi i Kalçiumit dhe Vitaminës C.
  • Sheqerna vetëm nga frutat dhe kosi.
  • Pasterizuar me enzima qumështi.
  • 100% Prodhuar në Itali.

Përgatitja:

  • Përzieni produktin mirë me 1 lugë çaji para përdorimit.
  • Filloni të shtoni një lugë çaji në dietën e fëmijës dhe gradualisht rrisni sasinë në varësi të moshës.
  • Në mungesë të pambukut në momentin e hapjes së kavanozit, nuk rekomandohet të konsumohet.

Shiko edhe