Plasmon La Pastina Astrini*340 GR

Plasmon La Pastina Astrini*340 GR

Lekë 280.00
Title:  
Makarona për fëmijët mbi 6 muajsh.

340 gr

Makaronat në formë ylli nga Plasmon, me përbërje gruri, janë të lehta për tu gëlltitur dhe tretur nga stomaku delikat i foshnjave.  

  • Formula e saj ka në përbërje Kalcium, Hekur dhe Vitaminë B për të mbështetur rritjen e shëndetshme të fëmijës si dhe për të plotësuar nevojat ushqimore.
  • Hekuri ndihmon në proçesin e formimit të rruazave të kuqe të gjakut.
  • Janë të përshtatshme për tu konsumuar nga fëmijët mbi 6 muajsh sapo fillojnë ushqyerjen me ushqime të ngurta.


Të përdoren sipas nevojës.

Shiko edhe