Plasmon Nutri Uno 0-6 Months

Plasmon Nutri Uno 0-6 Months

Lekë 3,130.00
Sasia:  
Qumësht për bebe që nga lindja.

350 g, 750 g

Plasmon Nutri Uno 0-6 Months është qumështi që shijon, i formuluar posaçërisht për nevojat ushqyese të foshnjave nga lindja deri në moshën 6 muajshe, për të plotësuar një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Ai përmban:

  • Hekur, i cili kontribuon në zhvillimin normal njohës të fëmijës.
  • Kalcium dhe Vitaminë D, të rëndësishme për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve.
  • Zink i cili, së bashku me Vitaminën D, mbështesin funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Proteina Gruri në sasi të mjaftueshme për të plotësuar nevojat ushqyese të fëmijës gjatë vitit të parë të jetës.

Kujtesë:

Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për fëmijën tuaj dhe duhet të përdoret për aq kohë sa të jetë e mundur. Qumështi i formulës së foshnjës duhet të përdoret kur ushqyerja me gji nuk është e mundur ose nuk është e mjaftueshme. Konsultohuni me pediatrin tuaj për rëndësinë e qumështit pasues.


  • Përgatitni vetëm një shishe në të njëjtën kohë që do t'i jepet foshnjës menjëherë pas përgatitjes.
  • Mos e ripërdorni qumështin e mbetur në shishe në fund të ushqimit.
  • Përdorni vetëm kupën matëse që gjendet në paketim.

Shiko edhe