Plasmon Pastina Puntine 6 Months + * 340 G

Plasmon Pastina Puntine 6 Months + * 340 G

Lekë 280.00
Title:  
Makarona të vogla për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

340 g

Plasmon Pastina Puntine 6 Months + janë të përshtatshme për dhëmbët e parë të fëmijëve, falë butësisë së grurit që e nxit të përtypë.

  • Recetë e thjeshtë - vetëm me Miell Gruri të butë.
  • Ushqyese ... natyrisht!
  • me Kalcium, Hekur dhe Vitamina B kompleks.
  • Gati për 4 minuta.
E përshtatshme për fëmijë që nga mosha 6 muajshe.

Hidhini makaronat në ujë të zier dhe gatuajini për rreth 4 minuta.

Shiko edhe