Power Health Multi Kids Chewable *30

Power Health Multi Kids Chewable *30

Lekë 1,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me multivitamina që ndihmojn në rritjen e imunitetit.

30 tableta xhelatinoze

Vitaminat  Multi + Multi Kids kontribuojnë në :

  • Vitamina D3: për funksionimin normal të sistemit imunitar tek fëmijët. 
  • Vitamina C: funksionimi normal i sistemit imunitar. 
  • Vitaminat B6 dhe B12: në funksionimin normal të sistemit nervor. 
  • Vitaminat B1 dhe B2: metabolizmi normal i prodhimit të energjisë. 
  • Niacina: në funksionimin normal psikologjik. 
  • Acidi pantotenik dhe acidi folik: ndihmojn në zvogëlimin e lodhjes.
  • Vitamina E: për të mbrojtur qelizat nga stresi oksidativ. 
  • Vitamina D3: për mirëmbajtjen e kockave normale dhe funksionimin normal të muskujve. 

Doza e rekomanduar është 2 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe