Power Health Vita-C Kids * 30

Power Health Vita-C Kids * 30

Lekë 870.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C që ndihmon në rritjen e imunitetit.

30 tableta xhelatinoze

Vitamina C është vitamina më e rëndësishme pasi:

  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Rrit absorbimin e hekurit.
  • Kontribuon në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë.
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Kontribuon në funksionimin normal psikologjik.
  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe enëve të gjakut, kërcit, mishit të dhëmbëve, lëkurës, dhëmbëve.

Doza e rekomanduar është 2 tableta në ditë pas ushqimit, të përtypen në gojë.

Shiko edhe