Power Of Nature Omega 3.6.9 * 30

Power Of Nature Omega 3.6.9 * 30

Lekë 2,200.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje Omega 3, 6 dhe 9.

30 kapsula

Një kombinim i Vajit të Peshkut, Vajit të Lirit dhe Vajit të Aguliçes me përqendrim të lartë në Omega 3.6. 9 acide yndyrore.
Omega është një grup i acideve yndyrore esenciale të pangopura të cilat nuk mund të sintetizohen nga trupi ynë. Prandaj, konsiderohet e një rëndësie të madhe konsumimi i tyre çdo ditë nga dieta jonë, pasi ato luajnë një rol kyç në të gjitha funksionet e qelizave.

Në Omega 3.6.9 të gamës Classics Platinum do të gjeni një kombinim të vajit të peshkut, vajit të lirit dhe vajit të aguliçes në raportin e duhur.

  • Vaji i Peshkut: Merret nga peshqit yndyrorë, si skumbri dhe açugeja. Është një burim i mirë i acideve yndyrore të vlefshme të omega-3 të pangopura. Këto të fundit përfshijnë DHA dhe EPA, të cilat janë studiuar gjerësisht për përfitimet e tyre të shumta.
  • Vaji i Farave të Lirit: Një burim i mirë i acideve yndyrore të pangopura omega 6 dhe omega-9, më i rëndësishmi prej të cilëve është acidi linoleik. Ushqimet e pasura me yndyrë omega 6 janë disa vajra bimore (misri, luledielli, soja), arrat, drithërat dhe mishi i pulës. Veprimi i tyre i dobishëm mbështetet nga kërkime të gjera shkencore.
  • Vaji i Aguliçes: Burimi i acidit yndyror gama-linolenik të poliunsaturuar omega-6 (GLA). Në ekuilibër me yndyrnat e tjera omega-poli-pangopura, ai mbështet një numër të madh funksionesh në trupin e njeriut.
Të përshtatshme për:
  • Dietat me pak yndyrë
  • Gratë e reja dhe në moshë të mesme
  • Studentët;
  • Njerëzit me kërkesa të larta mendore/konjitive.

Merrni 1 kapsulë mundësisht pas ushqimi.

Shiko edhe