Power Of Nature Platinum Coenzyme Q 10 30 MG * 30

Power Of Nature Platinum Coenzyme Q 10 30 MG * 30

Lekë 2,490.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Koenzimë Q10.

30 tableta

Suplementi ushqimor me Koenzimë Q10, ndihmon në transportin e oksigjenit për prodhimin e energjisë, zbërthen ushqimin dhe merr pjesë në mbrojtjen totale antioksiduese të qelizave.
Koenzima Q10, e njohur gjithashtu si Ubiquinone, gjendet natyrshëm në të gjitha qelizat tona dhe funksionon si një koenzimë në transportin e oksigjenit për prodhimin e energjisë. Ndërsa plakemi, nivelet e Q10 në trupin tonë ulen.

Benefitet e koenzimës Q10:

 • Ofron mbrojtje të fortë antioksiduese dhe kundër plakjes;
 • Ndihmon në përmirësimin e shëndetit kardiovaskular;
 • Ndihmon në rritjen e qëndrueshmërisë dhe performancës;
 • Ndihmon në ruajtjen e presionit normal të gjakut dhe kolesterolit;
 • Ndihmon në lëvizshmërinë dhe fertilitetin e spermës tek meshkujt.
Është i përshtatshëm për:
 1. Ata që ndjekin stilin e jetesës moderne
 2. Atletët, sportistët;;
 3. Ata që nuk konsumojnë shpesh mish të kuq
 4. Ata që marrin statina;
 5. Mosha e mesme, e moshuar;
 6. Personat me histori të problemeve kardiovaskulare.

Këshillohet të merret 1 tabletë përpara konsumit të mëngjesit.

Shiko edhe