Primadonna Plus * 30

Primadonna Plus * 30

Lekë 1,350.00
Title:  
Suplement ushqimor për lehtësimin e simptomave të menopauzës.

30 tableta

Suplement ushqimor me bazë ekstrakte të Tërfilit të Kuq dhe bimës Kudzu.

  • Kombinimi i Tërfilit të Kuq dhe Bimës Kudzu ndihmojnë në mirëfunksionimin e sistemit kardiovaskular dhe ruajtjen e presionit arterial në vlera normale.
  • Ekstrakti i Bimës Passionflower redukton stresin dhe mundëson një gjumë të qetë.
  • Seleniumi mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe forcon sistemin imunitar.
  • Vitamina D3 përmirëson përthithjen e Kalçiumit dhe Fosforit nga ushqimet, të cilët ruajnë mirëqënien e kockave.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në mëngjes, para ushqimit.

Shiko edhe