Prostamax * 30

Prostamax * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëfunksionimin e gjëndrës së prostatës.

30 kapsula

Prostamax është një suplement ushqimor i pasur me ekstrakte bimore, vitamina dhe minerale.

  • Ekstraktet e bimës Saw Palmetto, Ekstraktet e Shelgut Hoary, Ekstraktet e Hithrës, ndihmojnë në mirëfunksionimin e gjendrës së prostatës.
  • Seleniumi kontribuon në një spermatogjenezë normale dhe funksionin seksual tek meshkujt.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule, 2 herë në ditë gjatë 10 ditëve të para. 

Pas ditës së 10-të rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë.

  • Lejohet përdorimi tek meshkujt mbi 18 vjeç.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe