Proton Colecalciferol  D3 * 15 ML

Proton Colecalciferol D3 * 15 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement ushqimor me kolecalciferoli që kontribuon në perthithjen e kalciumit dhe fosforit dhe në funksionimin normal të sistemit imunitar.

15 ml

  • Proton është një shtesë ushqimore për fëmijët me bazë kolecalciferolit, i dobishëm për të plotësuar mangësitë ushqyese ose nevojat e organizmit për këtë lënde.
  • Kolecalciferoli kontribuon në thithjen e kalciumit dhe fosforit dhe në funksionimin normal të sistemit imunitar.


8 pika në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe