Redox Gocce Vitaminë C * 15 ML

Redox Gocce Vitaminë C * 15 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement ushqimor me acidit askorbik (Vitamina C) linja e parë e mbrojtjes së trupit kundër radikaleve të lira dhe siguron mbrojtjen nga agjentët oksidues që janë toksikë për qelizën.

15 ml

Suplement dietetik i acidit askorbik (Vitamina C) linja e parë e mbrojtjes së trupit kundër radikaleve të lira dhe siguron mbrojtjen nga agjentët oksidues që janë toksikë për qelizën.

 Roli i saj qendror për funksionimin e duhur të sistemit imunitar është i njohur gjerësisht.

Funksionet e saj të shumta i janë atribuar aftësisë për të oksiduar dhe reduktuar në mënyrë të kthyeshme:

- Rigjeneron aktivitetin e Vitaminës E në inde.
- Nxit reduktimin e Acidit Folik në format e tij koenzimatike.
- Nxit absorbimin intestinal të hekurit nga reduktimi nga Fe3+ në Fe2+.


Doza e Rekomanduar:
  • 0 në 1 vjeç : 5-10 pika në ditë.
  • mbi 1 vjeç :10 në 20 pika në ditë.

Shiko edhe