Rvb lab Hyalu C+ Illuminating Anti-Age Cream 50 ml

Lekë 6,390.00
Title:  
Krem anti-rrudhë i pasur me vitaminë C.

50 ML

Formula multi-aktive zvogëlon dhe parandalon shenjat kryesore të krono dhe foto-plakjes (rrudhat, dehidratimi, toni i pabarabartë dhe njollat), duke e lënë lëkurën më të butë, më të ndritshme, me më pak njolla dhe rrudha.
Vitamina C e stabilizuar ka veti të fuqishme antioksiduese ndaj ndotjes së ajrit dhe faktorëve të jashtëm atmosferikë.
Revitalizon qelizat dermale dhe redukton zverdhjen e lëkurës dhe lodhjen e saj për shkak të stresit dhe stilit të jetës.
Aplikojeni në fytyrë dhe qafë pas pastrimit.
Mund të përdoret në të gjithë sipërfaqen e fytyrës, përfshirë këtu edhe zonën e syve apo përreth gojës.

Shiko edhe