Salvit Omega-Vit D * 15 ML

Salvit Omega-Vit D * 15 ML

Lekë 1,276.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Omega 3 dhe vitaminë D për bebe dhe fëmijë.

15 ml

Salvit Omega-Vit D janë pika për foshnjat dhe fëmijët e vegjël me shije qumështi, të cilat përmbajnë 20 mg acid docosahexaenoic (DHA) nga vaji i mikroalgës Ulkenia sp. dhe 10 mcg (400 IU) vitaminë D3, e cila është një vlerë referimi 100% për foshnjat dhe fëmijët e vegjël. 

  • DHA kontribuon në zhvillimin normal të shikimit të fëmijëve deri në 12 muaj.
  • Vitamina D është e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave tek fëmijët. 

Pikat mund të merren vetëm ose të holluara në lëng frutash ose qumësht.

Dozimi:

Bebet dhe fëmijët deri në 10 vjeç duhet të marrin 0.5 ml soulcion një herë në ditë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe