Sambucol Baby Drops * 20 ML

Sambucol Baby Drops * 20 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e imunitetit tek bebet dhe fëmijët.

20 ml

Sambucol Baby Drops është një suplement ushqimor për bebe që nga mosha 6 muajshe deri në moshën 3 vjeçare. Forcon imunitetin e fëmijëve.

Përmban:

  • Ekstrakt Manaferrash të zeza;
  • Vitaminë C.
Një formulim i këndshëm për fëmijët.

Pa ngjyrues, ëmbëlsues artificialë.

Mbështet shëndetin e bebes që nga lindja.

Doza ditore e rekomanduar:

  • Infantët 6-12 muajsh- 1ml/ ditë.
  • Fëmijët 12-36 muajsh- 2ml/ ditë.

Shiko edhe