Sambucol Gummies For Kids * 30

Sambucol Gummies For Kids * 30

Lekë 1,999.00
Title:  
Suplement ushqimor, forcues i imunitetit të fëmijëve.

30 tableta xhelatinoze

Sambucol Gummies For Kids përmban Manaferra natyrale të zeza si dhe Vitaminë C për të ndihmuar në forcimin e sistemit imunitar. Ideale për ata që kanë vështirësi në gëlltitje ose preferojnë një çamçakëz të butë, të lehtë për t'u përtypur për të konsumuar vitamina.

  • Të lehta për t'u përtypur.
  • PLUS Vitamina C për të ndihmuar në mbështetjen e imunitetit.
  • Perfekt për mirëqenien e fëmijëve gjatë kthimit në shkollë dhe periudhës së dimrit.
  • I përshtatshëm për fëmijë nga mosha 4-12 vjeç.

  • Doza ditore e rekomanduar:

Fëmijët nga mosha 4-12 vjeç: Përtypni 2 tableta xhelatinoze në ditë.

  • Doza dimërore ose ekstra suport:

Fëmijët nga mosha 4-12 vjeç: Përtypni 2 tableta xhelatinoze 2 herë në ditë.

Shiko edhe