Sambucol Immuno Forte Pastilles * 20

Sambucol Immuno Forte Pastilles * 20

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e imunitetit.

20 kapsula t

Sambucol Immuno Forte Pastilles kombinon Manaferrat e zeza natyrale me Vitaminën C dhe Zink për të ndihmuar në forcimin e sistemit imunitar si dhe vetitë qetësuese të Mjaltit në një tabletë që përtypet. Ato janë perfekte për udhëtime duke ju ndihmuar të qëndroni të shëndetshëm gjatë gjithë vitit.

  • Tabletat ON-THE-GO Immuno Forte që përmbajnë Elderberry të Zezë origjinale.
  • PLUS Mjaltë qetësues + Vitaminë C + Zink për të ndihmuar në forcimin e imunitetit.
  • Një burim i madh mbrojtjeje për familjen gjatë gjithë vitit.
  • I përshtatshëm për fëmijë që nga mosha 6 vjeçare.

Doza ditore e rekomanduar:

  • Të rriturit: Përtypni 1 tabletë çdo orë. Deri në 8 tableta në ditë.
  • Fëmijët nga 9-12 vjeç: Përtypni 1 tabletë çdo 2 orë. Deri në 8 tableta në ditë.
  • Fëmijët nga 6-8 vjeç: Përtypni 1 tabletë çdo 3 orë. Deri në 4 tableta në ditë.


Shiko edhe