Sambucol Kids Chewable Teddies * 60

Sambucol Kids Chewable Teddies * 60

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e imunitetit të fëmijëve.

60 tableta xhelatinoze

Sambucol Kids Chewable Teddies përmban Manaferra natyrale të zeza si dhe Vitaminë C për të ndihmuar në forcimin e sistemit imunitar. Ideale për ata që kanë vështirësi në gëlltitje ose preferojnë një çamçakëz të butë, të lehtë për t'u përtypur për të konsumuar vitamina.

  • Të lehta për t'u përtypur.
  • PLUS Vitamina C për të ndihmuar në mbështetjen e imunitetit.
  • Perfekt për mirëqenien e fëmijëve gjatë kthimit në shkollë dhe periudhës së dimrit.
  • I përshtatshëm për fëmijë nga mosha 4-12 vjeç.

  • Doza ditore e rekomanduar:

Fëmijët nga mosha 4-12 vjeç: Përtypni 1-2 tableta xhelatinoze në ditë.


Shiko edhe