Sambucol Kids Liquid * 120 ML

Sambucol Kids Liquid * 120 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e imunitetit tek fëmijët.

120 ml

Sambucol Kids Liquid përmban Manaferra natyrale të zeza si dhe Vitaminë C për të ndihmuar në forcimin e sistemit imunitar.

  • Të lehta për t'u konsumuar.
  • PLUS Vitamina C për të ndihmuar në mbështetjen e imunitetit.
  • Perfekt për mirëqenien e fëmijëve gjatë kthimit në shkollë dhe periudhës së dimrit.
  • I përshtatshëm për fëmijë nga mosha 1-12 vjeç.

  • Doza ditore e rekomanduar:

Fëmijët nga mosha 1-6 vjeç: 5 ml/ ditë

Fëmijët nga mosha 7-12 vjeç: 10 ml/ ditë

  • Doza dimërore ose ekstra suport:

Fëmijët nga mosha 1-6 vjeç: 5-10ml 2 herë në ditë.

Fëmijët nga mosha 7-12 vjeç: 10-15 ml 2 herë në ditë.


Shiko edhe