Thyrolux * 60

Thyrolux * 60

Lekë 2,989.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e gjendrës tiroide.

60 kapsula

Thyrolux është një suplement ushqimor, i cili përmban L-Tirozinë, Ekstrakte Bimore Të Majdanozit, Bimës Schisandra dhe Bimës Boswelia. Formula është optimizuar me 5 minerale përfshirë Magnezin, Seleniumin, Zinkun, Bakrin dhe Manganin. 

Kombinimi i këtyre elementeve çon në një veprim të 4-fishtë të tij, që konsiston në:

  • Ekuilibrimin e hormoneve të tiroides, 
  • Humbjen e peshës, 
  • Përmirësimin e përqëndrimit,  
  • Forcimin e flokëve dhe lëkurës.


  • Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në mëngjes dhe 1 kapsule në mbrëmje me një gotë ujë, pas ushqimit.
  • Konsultohuni me mjekun tuaj, nëse jeni alergjik ndaj një apo më shumë përbërësve.
  • Ky produkt nuk rekomandohet për gratë shtatzëna apo me gjidhënie.
  • Mbajeni larg fëmijëve, në një vend të errët dhe pa lagështirë, në temperaturë nën 25  °C.

Shiko edhe