Sierra Cazorla Agua Mineral Natural

Lekë 240.00
Formëdoza:  
Ujë mineral natyral, me përbërje mineralesh të domosdoshme për bebet dhe fëmijët.

300 ml, 1.5 l

Sierra Cazorla Agua Mineral Natural buron nga Parku Natyror i Cazorla, Segura dhe Las Villas Mountain Ranges, një nga mjediset më të mëdha të mbrojtura të Evropës dhe i shpallur një Rezervë e Biosferës nga UNESCO në 1983.

Kjo siguron një shkallë të lartë pastërtie, pasi vjen nga një vend shumë larg vendbanimeve njerëzore dhe zonave bujqësore që ndotin nëntokën.

  • Rezultati është një përbërje unike dhe përmbajtje gati zero të Natriumit, por i pasur në Kalçium, Magnez dhe Bikarbonate. Bilanci mineras i gjetur në këtë përbërje është ajo që e bën Sierra Cazorla një ujë të veçantë, unik, të jashtëzakonshëm për të gjithë familjen.

Këshillohet përdorimi i ujit në rast të kërkesës së fëmijës për ujë apo edhe për përgatitjen e ushqimeve apo qumështit formulë.

Shiko edhe