Simbiosistem Gocce Fermenti Lattici * 10 ML

Simbiosistem Gocce Fermenti Lattici * 10 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Suplement ushqimor për balancimin e florës bakteriale të traktit gastro-intestinal.

10 ml

Simbiositem Drops është integrator me përmbajtje të Lactobacillus rhamnosus dhe Lactobacillus reuteri.
Indikohet në rastet kur është e nevojshme të rregullohet flora bakteriale në zonën gastrointestinale.
Forma e mikrokapsuluar gastro-protektive, i jep mundësi produktit të ketë një jetëgjatësi më të madhe në organizëm.
Fëmijët nga 0 deri në 1 vit: 5 pika në ditë nga goja.
Fëmijët mbi 1 vjeç: 10 pika në ditë nga goja.

- Përdorni pipetën me dozimin përkatës të përshkruar tek kutia.
- Shkundeni shishen para përdorimit.
- Nuk përmban gluten dhe laktozë.

Shiko edhe