Solgar Evening Primrose Oil 500 MG *30

Solgar Evening Primrose Oil 500 MG *30

Lekë 2,030.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili rregullon balancën hormonale teK femrat.

30 kapsula të buta

Solgar Evening Primrose Oil përmban 3 përbërës kryesorë si:

Acid Linolenik, GLA- Acidi Gamma Linolenik të përftuara me presim në të ftohtë nga bima Aguliçes së verdhë dhe Vaj të farave të Aguliçes. Të 3 së bashku  marrin pjesë në përgjigjen e shëndetshme imunitare në trup. Në këtë mënyrë ndihmojnë në mirëmbajtjen e funksioneve barrierë të lëkurës dhe në një sistem vaskular të shëndetshëm.

-Kapsulat e buta janë pa sheqer, pa kripëra dhe pa amidon.Këshillohet të merren 1 deri në 3 kapsula në ditë, gjatë ushqimit.

Personat, të cilët marrin barna, duhet të konsultohen paraprakisht me mjekun.

Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna dhe ato gjidhënëse.

Shiko edhe