Solgar Omega-3 Fish Oil 1000 MG  * 60

Solgar Omega-3 Fish Oil 1000 MG * 60

Lekë 2,853.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Omega 3 që ndihmon në mirëqenien e sistemit kardiovaskular dhe kockave.

60 kapsula

Marrja ditore e koncentratit të vajit të peshkut Omega-3 ndihmon:

  • Funksionin e zemrës dhe shëndetin kardiovaskular.
  • Funksionin e nyjeve të shëndetshme.
  • Funksionin normal të lëkurës.
  • Në një shëndet të mirë të përgjithshëm dhe metabolik.
  • Kontribuoni në zhvillimin normal të syve dhe trurit tek fetuset dhe foshnjat që ushqehen me gji.

Doza e rekomanduar është 2 kapsula tri herë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe