Solgar Kangavites* 60

Solgar Kangavites* 60

Lekë 2,390.00
Title:  
Suplement ushqimor që përmbush nevojat specifike të fëmijëve nga 2 vjeç e lart.

60 tableta të përtypshme

Kangavites Chewable Tablets përmbush nevojat specifike të fëmijëve nga 2 vjeç e lart.

  • Në veçanti, formula përmban 14 vitamina, 11 minerale dhe mikroelement dhe është i pasuruar me  lecitinë, pluhur karrote, speca, luleshtrydhe, mollë, brokoli, kajsi, bioflavonoide citrale, karotinoide dhe fruta të trëndafilit të egër.
  • Formula është hartuar sipas njohurive dhe të dhënave më të fundit shkencore dhe është krijuar duke marrë parasysh nevojat e fëmijëve që synojnë forcimin e shëndetit të mirë dhe në vitet e mëvonshme.
  • Siguron lëndët ushqyese të kërkuara në sasitë e duhura duke dhënë efekte pozitive në zhvillimin e fëmijëve. Ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetit.Doza e rekomanduar per:

Fëmijët 2 dhe 3 vjeç: Si një shtesë dietike për fëmijët, rekomandohet një 1 tabletë e përtypshme çdo ditë.

Të rriturit dhe fëmijët 4 vjeç e lart: Si shtesë dietike për të rritur dhe fëmijë, rekomandohen dy 2 tableta të përtypshme çdo ditë.


Shiko edhe