Solgar Selenium 100 MCG * 100

Solgar Selenium 100 MCG * 100

Lekë 2,360.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë seleniumi për forcim të imunitetit.

100 tableta

Solgar Selenium është një suplement ushqimor me bazë Seleniumi.

Seleniumi ndikon në:

  • Forcimin e sistemit imunitar.
  • Funksionim normal të gjendrës tiroide.
  • Mirëmbajtjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve.
  • Mbron qelizat nga stresi oksidativ në sajë të efektit antioksidant.

  • Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë, gjatë vaktit kryesor.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.
  • Nevojitet konsulta me mjekun për gratë shtatzëna, gratë gjatew periudhës së gjidhënies ose personat me terapi medikamentoze, përpara përdorimit të këtij produkti.

Shiko edhe