Sterimar Nasal Hygiene * 50 ML

Lekë 800.00
Mosha:  
Spraj, i cili pastron, zhbllokon dhe hidraton kavitetin nazal.

50 ml

Sterimar Nasal Hygiene është një solucion hipertonik i përbërë nga Tretësirë Uji Deti 100% natyral, i pasuruar me Minerale, për të ndihmuar në parandalimin e ndotjes së rrugëve të frymëmarrjes nga gripi, për të shkrirë dhe ekskretuar edhe mukozën e trashë dhe për të dekongjesuar me shpejtësi hundën në rast të ftohjes dhe sinusitit.

  • Ky produkt ndihmon në luftën kundër ftohjes, sinusitit dhe kufizimin e rreziqeve të infeksionit dytësor duke pastruar zgavrat e hundës pa efekte anësore të njohura nga kimikatet si steroidet ose konservantët që mund të kenë disa medikamente.Përdorimi i rekomanduar:

  • Drejtojeni kokën, aplikojeni në zgavrën e hundës. Spërkateni 1 ose 2 herë në secilën zgavër hunde. Lëreni mukusin e tepërt të rrjedhë dhe më pas fryni hundën.
Për një pastrim më të thellë:
  • Spërkateni 1 herë për një kohë më të gjatë, nga 2-3 sekonda. Lëreni mukusin e tepërt të rrjedhë dhe më pas fryni hundën.
Përdoreni 2-6 herë në ditë ose më shumë deri në dekongjestion.
I destinuar për përdorim të përkohshëm nëse hunda është e bllokuar.
I përshtatshëm për fëmijë dhe të rritur.

Shiko edhe