Suavinex Baby Care Essential Set

Lekë 3,000.00
Title:  
Set me produkte higjene për bebe.

-

Suavinex Baby Care Essential Set përmban disa produkte themelore për higjenën e fëmijës tuaj.

  1. Suavinex Gel-Champu Espumoso 100ml pastron dhe ruan mantelin acid të lëkurës dhe flokëve të foshnjës. Shampo xhel e përshtatshme për lëkurë të ndjeshme. Gjithashtu, nuk shkakton djegie të syve.
  2. Suavinex Locion Hidratante Corporal 100ml hidraton thellë lëkurën e foshnjës. Perfekte për masazhe pas larjes falë teksturës së tij, të lehtë dhe përthithjes së shpejtë.
  3. Suavinex Crema De Panal 75ml mbron lëkurën delikate të foshnjës nga agresionet e jashtme dhe e ndihmon atë të rigjenerohet.
  4. Suavinex Baby Cologne është një aromë ideale për t'u aplikuar në lëkurën e butë dhe delikate të foshnjës tuaj pas larjes ose për ta freskuar atë në çdo kohë të ditës. Nuk lë njolla, kështu që mund të aplikohet edhe në veshje.

  • Suavinex Gel-Champu Espumoso 100ml - Rekomandohet për përdorim të përditshëm për pastrimin e lëkurës dhe flokëve të fëmijëve. 
  • Suavinex Locion Hidratante Corporal 100ml- Aplikohet, duke e masazhuar lehtësisht lëkurën e bebit, pas çdo larje.
  • Suavinex Crema De Panal 75ml- Aplikoni një shtresë të hollë kremi në zonën e pelenës, pas çdo ndërrimi.
  • Suavinex Baby Cologne- Aplikojeni në lëkurën ose mbi rrobat e fëmijës, pas çdo larje ose në çdo moment të ditës.

Shiko edhe