Suavinex Baby Cologne * 100 ML

Suavinex Baby Cologne * 100 ML

Lekë 2,000.00
Title:  
Parfum i freskët për bebe.

100 ml

Suavinex Baby Cologne është një aromë ideale për t'u aplikuar në lëkurën e butë dhe delikate të foshnjës tuaj pas larjes ose për ta freskuar atë në çdo kohë të ditës.

  • Do të habiteni nga aroma e tij e freskët, delikate, me një përmbajtje të ulët alkooli, e cila kombinon një prekje të këndshme të Agrumeve, Luleve të Bardha dhe Myshkut.
Paketuar në një shishe praktike me spray, për ta bërë më të lehtë dhe më të sigurt aplikimin. 

Nuk lë njolla, kështu që mund të aplikohet edhe në veshje.

Aplikojeni në lëkurën ose mbi rrobat e fëmijës, pas çdo larje ose në çdo moment të ditës.

Shiko edhe