Suavinex Baby Wipes

Lekë 300.00
Sasia:  
Letra të lagura për pastrimin delikat të lëkurës së bebeve.

72 copë

Suavinex Baby Wipes janë peceta shumë të buta, duke i bërë ato ideale për pastrimin e lëkurës delikate të foshnjës.

  • Të pasura me Ekstrakt Kamomili dhe Aloe Vera, ato sigurojnë lëndë ushqyese natyrore, si dhe pastrim të plotë të nevojshëm për lëkurën e bebeve dhe fëmijëve.
  • Aromë e këndshme, që zgjat në kohë.
  • Mbyllja e dyfishtë në paketën me 72 njësi i mban pecetat në gjendje perfekte dhe ju lejon t'i hiqni ato një nga një, duke ruajtur aromën dhe freskinë e duhur.

Këshillohet përdorimi i tyre për pastrimin delikat të fytyrës, duarve dhe trupit të bebeve dhe fëmijëve.

Shiko edhe