SugarBear Women's Multivitamins * 60

SugarBear Women's Multivitamins * 60

Lekë 4,500.00
Title:  
Multivitamina për mirëqënien e përgjithshme shëndetësore të femrave.

60 kapsula

SugarBear Women's Multivitamins janë një kompleks vitaminash vegane, formuluar shkencërisht dhe krijuar për gratë!

  • Formuluar me Omega-3, Vitamina B-12, C, D-2, E dhe më shumë! 16 mikronutrientë për të ndihmuar në plotësimin e vitaminave që shumë grave mund t'u mungojnë në dietën e tyre të rekomanduar ditore. 
  • Projektuar me Folate, një formë e vitaminës B-9!
  • Këto haribo të shijshme përmbajnë Aminoacide me burim vegan, të cilat mund të ndihmojnë në prodhimin e Kolagjenit!
  • Multi Women's Multi ndihmon në plotësimin e mungesave të vitaminave tek shumë femra.
  • Formuluar me vitamina dhe minerale të krijuara për të ndihmuar në mbështetjen e energjitike, lëkurës dhe shëndetit të përgjithshëm të trupit.

Prodhuar ne SHBA! Pa ëmbëlsues dhe shije artificiale! Ju do të shijoni dhe ndjeni ndryshimin!

Këshillohet administrimi i dy haribove në ditë.

Shiko edhe