Synergy omega 3-6-9 * 60 caps

Synergy Omega 3-6-9 * 60

Lekë 1,350.00
Title:  
Suplement ushqimor me omega 3, 6 dhe 9.

60 kapsula

Omega 3-6-9 është një suplement ushqimor nga vaji i përqendruar i lirit, vaji kanola, vaji nga rrushi pa fara të zeza dhe vaji i farave të kungullit. Ajo është e pasur me acide yndyrore të pangopura Omega 3 (Acidi Alfa Linoleinik-ALA), Omega 6 (Acidi linoleinik-LA), Omega 9 (Acidi oleinik-OA) dhe me vitaminën E.
Studimet më të reja tregojnë se acidet yndyrore omega kanë efekt më të mirë kur merren në kombinimin 3-6-9 se sa kur merren veç e veç 
dhe ato duhet të merren vazhdimisht sepse organizmi nuk mund t’i sintetizojë (esenciale).
  • Omega 3 ndihmon në mbajtjen e nivelit normal të triglicerideve dhe kolesterolit në gjak.
  • Omega 6 e forcon imunitetin dhe ndihmon në krijimin e disa neurotransmetuesve të cilat marrin pjesë në mbatjen e humorit dhe gjumit.
  • Omega 9 merr pjesë në zvogëlimin e ndryshimeve aterosklerotike, ka rol mbrojtës dhe e përmirëson imunitetin.
Merrni një kapsulë në ditë, pas vaktit kryesor.

Shiko edhe