Synergy omega 3 * 60 caps

Synergy Omega 3 * 60

Lekë 1,290.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të Omega 3.

60 kapsula

Omega-3 është një triglicerid natural i vajit të peshkut që përmban acide esenciale yndyrore, të cilat nuk sintetizohen nga trupi por duhet të merren me anë të dietës ose suplementeve.

Synergy Omega 3 është një suplement ushqimor i cili:
- Ndihmon në qarkullimin e gjakut.
- Përmirëson funskionimin e organeve si: zemra, lëkura, artikulacionet.
- Përmirëson funksionimin e trurit.
Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë, pas ushqimit ose sipas rekomandimit të mjekut dhe farmacistit tuaj.

Shiko edhe