Synergy Vitamin C * 60

Synergy Vitamin C * 60

Lekë 1,200.00
Title:  
Synergy Vitamina C është prodhim amerikan i pasur me Bioflavonoide Citrike dhe pudër Rose Hips.

Vitamina C:
  • Antioksidant i fuqishëm
  • Rrit përthithjen e hekurit në organizëm
  • Mbron nga stresi oxidativ
  • Forcon sistemin imunitar


Një – dy kapsula në ditë.

Shiko edhe