Tiroid Formula *30

Tiroid Formula *30

Lekë 2,035.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndikon në mirëqënien e gjendrës tiroide.

30 kapsula

Tiroid Formula është një suplement ushqimor, që ndikon në mirëqënien e gjendrës tiroide, në sajë të 4 përbërësve:

  • L-Tirozinë aminoacid, i cili ndikon në formimin normal të hormoneve të tiroides. Gjithashtu ndikon në gjendjen emocionale duke reduktuar ankthin, lodhjen dhe rrit përqëndrimin.
  • Vitamina E është një vitaminë e tretshme në yndyrna, me veti antioksidante dhe rigjenerim qelizor.
  • Seleniumi është një mineral kryesor, i cili forcon sistemin imunitar.
  • Jodi është një nga 22 oligoelementët, i cili nuk prodhohet nga organizmi i njeriut dhe duhet të merret nëpërmjet ushqimit ose suplementeve. Jodi ka një rëndësi të veçantë në manaxhimin e hipertiroidizmit, zhvillimin normal të  sistemit nervor gjatë shtatzënisë dhe mirëfunksionimin e përgjithshëm të organizmit.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në ditë.


Shiko edhe