Tonimer Lab Hypertonic Spray Soluzione Ipertonica * 100 ML

Lekë 1,050.00
Mosha:  
Solucion hipertonike, e cila siguron mirëqënien e mukozës së hundës.

100 ml

Tonimer Lab Hypertonic Spray Soluzione Ipertonica është një solucion hipertonik, që shfrytëzon përbërësit aktivë me origjinë detare për të siguruar mirëqenien e mukozës së hundës.
Rekomandohet për hidratimin e mukozave të hundës veçanërisht gjatë ftohjes dhe për hollimin e mukusit me pasojë çlirimin e rrugëve të frymëmarrjes. Formula e tij përdor përbërës natyralë aktivë nga ujërat detare dhe është veçanërisht efektive për mirëqenien e mukozave. Formula hipertonike është veçanërisht e dobishme në rastet e rinitit alergjik, sinusitit dhe rinosinusitit.

Tonimer Hypertonic Spray është një solucion hipertonik i krijuar me përbërës aktivë të Ujit të Detit, që përdoret direkt në hundë për të siguruar një veprim zbutës dhe hidratues në membranën mukoze. 

Spraji:

  • Është i pasur me përbërës aktivë me origjinë detare të përfshira në një tretësirë ​​hipertonike;
  • Ndihmon në hollimin e mukusit duke lehtësuar shkrirjen dhe largimin e tij;
  • Ndihmon në hidratimin e mukozës në rast të tharjes së hundës në ambiente me ajër të kondicionuar ose në prani të pluhurit të tepërt.

Spërkateni në çdo zgavër hunde duke e mbajtur kokën pak të anuar. 

Tek fëmijët shtrijeni fëmijën në anë dhe aplikojeni në secilën zgavër të hundës.

Shiko edhe