Trace Minerals Zinc Gummies 30 MG * 60

Trace Minerals Zinc Gummies 30 MG * 60

Lekë 3,100.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë zinku i rëndësishëm për shumë procese metabolike në organizmin tonë.

60 kapsula

Trace Minerals Zinc Gummies 30 MG është një suplement ushqimor i bazuar në zink, i rëndësishëm për shumë procese metabolike në trupin tonë.
Zinku është një mineral thelbësor që gjendet në pothuajse çdo qelizë dhe është jetik për procese të shumta në trup.
Zinku stimulon aktivitetin e disa enzimave dhe për këtë arsye është i përfshirë në rritjen normale të qelizave dhe maturimin seksual dhe rritjen e imunitetit.

Zinku indikohet në:

  • Funksionimin normal të gjëndrës së prostatës.
  • Indikohet për meshkujt që vuajnë nga impotenca, infertiliteti dhe zvogëlimi i numrit të spermatozoideve.
  • Indikohet në të moshuar që kanë probleme me shëndetin mendor.
  • Indikohet për individet që ndjekin dieta të varfëra në nutrient dhe kalori.
  • Personat që i janë nënshtruar një operacioni kohët e fundit, pësuan një dëmtim ose ata me probleme të lëkurës.
  • Indikohet në individet me imunitet të ulur.

Përtypni 2 haribo në ditë vetëm ose gjatë vaktit. 

Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga rrezet e diellit direkte. 

Gummies mund të ngjiten së bashku në klimat më të ngrohta, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Shiko edhe