Now Tri-3D Omega * 90

Now Tri-3D Omega * 90

Lekë 3,100.00
Title:  
Suplement ushqimore me vaj peshku të distiluar në nivel molekular me vitamine D3.

90 kapsula

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

Përmban:

  • Acide yndyrore Omega 3 + Vitaminë D3.
  •  330 EPA/220 DHA.
  • Të distiluara në nivel molekular.
  • 1000 IU vitaminë D3.


Doza e rekomanduar është 1 kapsulë, 1 ose 2 herë në ditë të shoqëruar me ushqim.

Shiko edhe